Trailers – Mark Eyskens for PHARA

1 comment
Geen categorie

‘… CD&V-politicus Mark Eyskens speelt hierin de hoofdrol. Op 21 september 1981 moest hij de val van zijn regering aankondigen. De trailer last haast naadloos het legendarische archiefbeeld met een hedendaagse oproep om naar het programma te kijken aan elkaar…
Het tweede deel van de trailer werd met veel zin voor detail opgenomen in de Wetstraat 16, in dezelfde zaal waar Eyskens dertig jaar geleden de val van zijn regering aankondigde. … In het archiefbeeld staat zijn woordvoerder Marc De Backer rechts van Eyskens. In het geactualiseerde luik neemt Dirk De Backer die plaats in. Dirk De Backer is niet alleen de zoon van Marc maar is tevens de woordvoerder van de huidige eerste minister, Herman Van Rompuy. Toegegeven, alleen zijn buik is te zien. Maar de echte kenners zien de gelijkenis.’
Bart Brinckman voor De Standaard, Kreten en Gefluister, 11/09/2009.

direction & production: Alina Kneepkens
concept: Greet Nagels & Phara De Aguirre
image & sound: Gino De Baudringhien & Pascal Braeckman for Yuturn.
editing: Peter Mertens for VRT Nieuwsdienst
sound mix: Frank Duchene for Jack The Cutter

To see more trailers, click here.

One thought on “Trailers – Mark Eyskens for PHARA”

  1. Pingback: what I do | alina kneepkens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s